Menukaarten

lunchgerechten

broodjes, italiaanse bol of waldkorn

jong belegen

4,90

oude kaas

5,20

rosbief

5,20

gezond

6,20

warme brie met honing

6,50

hete kip

7,50

licht pittige saus

gerookte zalm

8,50

met rode ui en kappertje

runderhamburger (huisgemaakt)

7,50

cheeseburger (huisgemaakt)

7,75

jalopenoburger (huisgemaakt)

7,75

woodstock, broodje van de maand

6,25

Warme lunch

saucijzenbroodje

3,50

huisgemaakt

uitsmijter ham/kaas

7,50

uitsmijter Woodstock

7,60

ham / kaas / rosbief

uitsmijter rosbief

7,75

boerenomelet met brood

8,25

panini

6,75

2 draadjesvleeskroketten

7,25

met brood of frites

oma's runderbal uit de jus

7,50

huisgemaakt met brood of frites

Tosti's wit of bruin

22 verschillende tostie's met wit of bruin brood

voorgerechten

koude start

tapenade, kruidenboter en knoflooksaus

4,25

met stokbrood

bietencarpaccio met geitenkaas

6,50

en pikante honingdressing

gerookte schotse zalmbonbon

8,75

kappertjes, rode ui en een citroendressing

rundercarpaccio

9,50

pijnboompitten, oude kaas en pesto

tonijnsalade (ook als maaltijdsalade)

6,50

rode ui, olijven, kappertjes en ei

salade met gerookte kipfilet (ook als maaltijdsalade)

6,50

walnoten,romige brie en tuinkruidendressing

salade met lauw warme geitenkaas (ook als maaltijdsalade)

6,50

honing-thijmdressing en geschaafde amandelen

warme start

romige mosterdsoep met knoflook

4,75

met spekjes en lente ui

franse uiensoep

4,75

met kaas gegratineerd

champignonsoep

4,75

goed gevuld

proeverijtje

6,00

van alle soepen een beetje

gambapannetje

6,75

in kruidenboter gebakken met stokbrood

gebakken champignons

6,75

in knoflookroomsaus met stokbrood

hoofdgerechten

vleesgerechten

kippannetje

16,50

met stroganoffsaus

gebakken schnitzel

17,00

met saus naar keuze

saté van varkenshaas

17,50

met atjar, kroepoek en pindasaus

sucade

18,50

op een bedje van aardappelpuree, rode wijnjus en gepofte Amsterdamse uien

wildstoofpot

18,50

rode kool en aardappelpuree

tournedos van de grill

23,50

met saus naar keuze

sauzen:

champignonsaus, pepersaus of stroganoffsaus

visgerechten

zalm op de huid gebakken

16,75

met pestosaus

tonijnsteak

17,75

met dille-kappertjessaus

kabeljauwhaasfilet

18,50

op een bedje van spinazie met mosterdsaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes, warme groenten van het seizoen en rauwkostsalade

vegetarische gerechten

groentelasagne

14,75

met aubergine, courgette, wortel, bechamelsaus en rauwkostsalade

vegetarische quiche

15,25

met paprika, bosuitjes, courgette en wortel in kaas/room
geserveerd met gebakken aardappeltjes en een rauwkostsalade

kindergerechten

kipnuggets met frites en appelmoes

7,00

kroket met frites en appelmoes

7,00

fricandel met frites en appelmoes

7,00

nagerechten

dame blanche

6,50

boerenvanilleijs met warme kersen

6,50

creme brulee van vanille

6,50

pruimentaartje met yoghurtijs

6,50

flensjes met warme kersen

6,50

brownie met witte chocoladeijs en frambozensaus

6,50

kinderijsje

3,50