Menukaarten

lunchgerechten

broodjes, italiaanse bol of waldkorn

jong belegen

5,25

oude kaas

5,50

rosbief

5,75

gezond

6,50

warme brie met honing

6,75

hete kip

8,00

licht pittige saus

gerookte zalm

8,75

met rode ui en kappertje

runderhamburger (huisgemaakt)

8,00

cheeseburger (huisgemaakt)

8,25

jalopenoburger (huisgemaakt)

8,25

woodstock, broodje van de maand

7,80

Warme lunch

saucijzenbroodje

3,75

huisgemaakt

uitsmijter ham/kaas

7,75

uitsmijter Woodstock

8,00

ham / kaas / rosbief

uitsmijter rosbief

8,00

boerenomelet met brood

8,50

2 draadjesvleeskroketten

7,50

met brood of frites

oma's runderbal uit de jus

7,75

huisgemaakt met brood of frites

twaalfuurtje

11,60

soepje, kroket, ham, kaas, gebakken ei en 3 sneetjes brood

Tosti's wit of bruin

20 verschillende tosti's met wit of bruin brood

voorgerechten

koude start

tapenade, kruidenboter en knoflooksaus

5,25

met stokbrood

zalmsalade

8,75

kappertjes, rode ui, olijven en citroen-dillemayonaise

rundercarpaccio

9,75

pijnboompitten, oude kaas en pesto

tonijnsalade

6,75

rode ui, olijven, kappertjes en ei

lauw/warme salade brie

6,95

noten en honing/thijmdressing

ceasarsalade

8,75

gerookte kip, spek en ei

alle salades kunnen ook als maaltijdsalades geserveerd worden, met brood of frites

warme start

romige mosterdsoep met knoflook

5,00

met spekjes en lente ui

franse uiensoep

5,00

met kaas gegratineerd

champignonsoep

5,00

goed gevuld

proeverijtje

6,50

van alle soepen een beetje

gambapannetje

6,95

in kruidenboter gebakken met stokbrood

gebakken champignons

6,95

in knoflookroomsaus met stokbrood

hoofdgerechten

vleesgerechten

kippannetje

17,25

met stroganoffsaus

gebakken schnitzel

17,75

met saus naar keuze

saté van varkenshaas

18,25

met atjar, kroepoek en pindasaus

varkenshaas

18,75

met saus naar keuze

runderrollade

18,50

aardappelpuree en rode wijnsaus

wildstoofpot

18,75

aardappelpuree, rode kool en stoofpeertje

tournedos van de grill

24,50

met saus naar keuze

sauzen:

champignonsaus, pepersaus, stroganoffsaus of kruidenboter

visgerechten

zalm op de huid gebakken

18,50

met dille- of mosterdsaus

kabeljauwhaasfilet

19,25

met dille- of mosterdsaus

dorade

19,50

met dille/citroenboter

trio van vis

20,25

zalm, kabeljauw en gamba's

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes, warme groenten van het seizoen en rauwkostsalade

vegetarische gerechten

pasta met diverse groenten

15,00

gegratineerd met kaassaus

gepofte zoete aardappel

15,50

gevuld met diverse groenten, creme fraiche en kaas geserveerd met rauwkost

kindergerechten

kipnuggets met frites en appelmoes

7,50

kroket met frites en appelmoes

7,50

fricandel met frites en appelmoes

7,50

nagerechten

dame blanche

7,00

creme brulee van vanille

7,00

vanilleijs met warme kersen

7,00

kletskop met boerenjongens en kaneelijs

7,25

stoofperentartatin met yoghurtijs en slagroom

7,25

chocoladetaartje met witte chocoladeijs

7,25

kinderijsje

3,50